Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Posouzení finančního zdraví firmy.
Zapletal, Petr ; Kubala, Jaroslav (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Předmětem mé bakalářské práce je hodnocení finančního zdraví konkrétní firmy na základě metod finanční analýzy. Práce sestává ze tří základních částí. První oddíl je věnován teoretickým poznatkům finanční analýzy, kterých je ve druhé části prakticky využito pro rozbor finanční situace jmenované společnosti. Třetí, závěrečná, část shrnuje celkovou finanční situaci podniku a předkládá návrhy k jejímu zlepšení.
Využití finanční analýzy v podniku k návrhům na zlepšení finanční situace
Demel, Petr ; Janošek, Jiří (oponent) ; Konečný, Miloš (vedoucí práce)
Bakalářská práce analyzuje vývoj a dosaženou úroveň finanční situace akciové společnosti Pivovar Litovel za období 2000-2005. Na základě zjištěných poznatků o příčinách tohoto vývoje a charakteru vlivů, které se v dosažené skutečnosti promítají, navrhuji konkrétní opatření na zlepšení stávajícího stavu.
Posouzení finančního zdraví firmy.
Zapletal, Petr ; Kubala, Jaroslav (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Předmětem mé bakalářské práce je hodnocení finančního zdraví konkrétní firmy na základě metod finanční analýzy. Práce sestává ze tří základních částí. První oddíl je věnován teoretickým poznatkům finanční analýzy, kterých je ve druhé části prakticky využito pro rozbor finanční situace jmenované společnosti. Třetí, závěrečná, část shrnuje celkovou finanční situaci podniku a předkládá návrhy k jejímu zlepšení.
Využití finanční analýzy v podniku k návrhům na zlepšení finanční situace
Demel, Petr ; Janošek, Jiří (oponent) ; Konečný, Miloš (vedoucí práce)
Bakalářská práce analyzuje vývoj a dosaženou úroveň finanční situace akciové společnosti Pivovar Litovel za období 2000-2005. Na základě zjištěných poznatků o příčinách tohoto vývoje a charakteru vlivů, které se v dosažené skutečnosti promítají, navrhuji konkrétní opatření na zlepšení stávajícího stavu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.